پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ مرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۴۹

شهرداری منطقه 17 اعلام کرد:

3 خطه شدن ریل تهران - اهواز موقتی است

3 خطه شدن ریل تهران - اهواز موقتی است

قائم مقام شهرداری منطقه 17 تهران اعلام کرد که با اضافه شدن خط آهن تهران – تبریز به ریل راه آهن تهران – اهواز در منطقه 17، این خط به طور موقت فعال و تا پایان مراحل زیرزمینی شدن خط آهن تهران – تبریز سه خطی خواهد ماند.

به گزارش خبرگزاری مهر، "اصغر عطایی" گفت: قطارهای تهران – تبریز بعد از احداث تونل این خط آهن به زیر زمین منتقل خواهند شد و آنچه در حاشیه ریل تهران – اهواز در حال اجراست احداث "خط مسیر موقت عبور" برای قطارهای تهران – تبریز است.

وی با اشاره به اینکه قطارهای تهران – تبریز تا زمانی که تونل این خط احداث شود از این ریل تردد خواهند کرد ؛ افزود : مسئولان راه آهن اطلاع داده اند خط تهران – اهواز در حال حاضر به دلیل تردد زیاد قطارهای تهران - اهواز و تهران – تبریز با ترافیک بی سابقه مواجه است و این وضعیت برای مدت طولانی نمی تواند ادامه داشته باشد.

عطایی با بیان اینکه اجرای طرح احداث تونل به جای ریل آهن تهران – تبریز پروژه ای عظیم و در نوع خود منحصر به فرد است؛ اضافه کرد:در مدت زمان اجرای پروژه مشکلاتی هم برای مدیریت شهری و هم اهالی به وجود می آید که باید با صبر و شکیبایی به اجرای این طرح کمک کنیم.

قائم مقام شهردار منطقه درباره لزوم احداث ریل سوم گفت: اجرای پروژه زیرزمینی شدن خط آهن تهران – تبریز در راستای خواست اهالی و توسعه منطقه 17 صورت گرفت.

به گفته وی، اما مسئولان شرکت راه آهن نمی توانند برای تحقق خواست آنها مبنی بر حذف ریل سوم، خدمات رسانی به مردم چندین شهر و استان را متوقف یا حتی کاهش دهند، به خصوص که اجرای این پروژه طولانی مدت است.

کد خبر 924264

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha